Politika Privatnosti

U NajbržaDijeti, dostupnoj na NajbrzaDijeta.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i beleži NajbržaDijeta i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje dele i/ili prikupljaju u NajbržaDijeta. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Pristanak

Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našom Politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje se od vas traži i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite biće vam jasni u trenutku kada tražimo od vas da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 • Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb stranicu
 • Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb stranicu
 • Shvatite i analizirajte kako koristite našu veb stranicu
 • Razvijte nove proizvode, usluge, karakteristike i funkcionalnost
 • Komunicira sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, da vam pružimo ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb-stranicom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
 • Šaljite vam mejlove
 • Pronađite i sprečite prevaru
 • Datoteke sa beleškama
 • NajbržaDijeta prati standardnu proceduru korišćenja log fajlova. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i veb-svetionici

Kao i svaki drugi sajt, NajbržaDijeta koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pretraživača posetilaca i/ili drugih informacija.

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našem sajtu mogu koristiti kolačiće i veb svetionike. Naši partneri za oglašavanje su navedeni u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoju politiku privatnosti za svoje politike o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu na njihovu politiku privatnosti u nastavku.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera NajbržaDijete.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Veb svetionici koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na NajbržaDijeta, a koji se šalju direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da NajbržaDijeta nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti NajbržaDijete se ne odnosi na druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa za detaljnije informacije. Može uključivati njihove prakse i uputstva o tome kako da odustanu od određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pretraživačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

CCPA prava na privatnost (nemoj prodavati moje lične podatke)

Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na:

 • Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.
 • Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.
 • Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne prodaju lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije o deci

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

NajbržaDijeta svesno ne prikuplja nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovu vrstu informacija na našoj veb stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da što pre uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate: info@najbrzadijeta.com