Acai Beri bobice za detoksikaciju i mršavljenje iz Sensilaba-a

Acai berry

Acai beri bobice, poznatije kao bobice mladosti, prvu medijsku pažnju dobijaju od stručnjaka dr. Nicholas Periccona zahvaljujući njenim čudesnim učincima na naše telo.

Bred Pitt, Oprah, Kate Hudson, Megan fox su se uverili u pozitivno dejstvo ove superhrane. Koja se onda tajna krije iza ovih moćnih bobica?

Acai beri potiče iz Brazila, tačnije sa palmi u šumama Amazone. Spada u grupu crnog bobičastog voća. Ono što je interesantno, je da su stanovnici brazilskih prašuma svakodnevno koristili acai berry bobice zbog izuzetne hranljive vrednosti.

Acai bobice i mršavljenje

Mogu da pomognu prilikom mršavljenja iz razloga što pored hranjivih nutrijenata (vitamina, minerala) koji su neophodni prilikom regulisanog režima ishrane sadrže i visok sadržaj vlakana. Vlakna se ne razgrađuju u organizmu i doprinose osećaju sitosti. Često se prilikom raznih dijeta preporučuje povećani unos vlakana kako bi se izbegao momenat gladovanja između obroka.

Detoksikacija

Istraživanja pokazuju da toksini kojima smo okruženi negativno utiču na plodnost i osetljivost na bolesti. Često se na stranim blogovima preporučuje da se detoksikacija organizma vrši 4 puta godišnje. Dva puta tokom leta, jednom na proleće i jednom u jesen. Savetuje se sveže sezonsko voće i povrće, žitarice, veća količina tečnosti (po mogućnosti voda), manje masne hrane, manje šećera i brašna i konzervisane hrane. Zbog gore navedenih pozitivnih efekata Acai berry bobica, one mogu efikasno pomoći prilikom detoksikacije jer sadrže topiva i netopiva vlakna, vitamine i minerale.

Acai berry bobice bogat su izvor: Vitamina A, C, D, E i omega 3 masti, selena, fitosterola, vlakana, aminokiselina, bakra, kalija, magnezijuma.

Bobice su pune antioksidanata, amino kiselina i esencijalnih masnih kiselina. Takođe sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanata koju usporavaju proces starenja. Imaju čak:

• 10 puta više antioksidanata od crnog grožđa
• 10-30 puta više od crnog vina

Podsetimo da antioksidansi igraju veoma važnu ulogu u našem organizmu. Antioksidansi su materije koje svakodnevno štite ćelije od negativnog uticaja slobodnih radikala. Slobodni radikali nastaju u našem organizmu prilikom procesa oksidacije hrane u ćelijama.

Regulisanje probave

Zbog visokog sadržaja vlakana koja se ne razgrađuju u organizmu pomaže prilikom čišćenja creva.

Sensilab u svojoj ponudi ima Acai berry kapsule visokog kvaliteta, u proizvodu Acai Detoxan.

  • Pomaže prilikom mršavljenja (sadrži vlakna)
  • Čisti organizam
  • Bogat vitaminima i mineralima
  • Idelan za sportiste zbog aminokiselina
  • Sadrži omega 3 masti

Kome je namenjen Acai Detoxan?

acai_detoxan_60_kapsula

Acai Detoxan je namenjen osobama koje

  • imaju sporije varenje
  • veću telesnu težinu
  • žele da smršaju na zdrav i prirodan način
  • žele da očiste svoje telo od toksina

Na koji način pomaže sportistima i pri mršavljenju?

Zbog bogatog sastava aminokiselina koje su potrebne mišićima kako bi se razvijali i odmorili se nakon napornog treninga. Takođe, ovaj proizvod je pun vlakana. Prilikom dijeta preporučuje se njihov povećani unos zbog izbegavanja momenta gladovanja, a i zbog visokog učinka na probavu i detoksikaciju tela.

Acai Berry Detoxan Gratis 2+1 pakovanje

Ukoliko Vam se dopada ovaj tekst, molimo Vas da ga podelite sa prijateljima. Kliknite na jedan od dugmića dole i podelite na FaceBook, Twitter, Google+, Email

Vanesa Petrov
Stručnjak za ishranu i fitnes s višegodišnjim iskustvom i preko 200 klijenata. Kao sertifikovani nutricionista i fitnes trener, posvećena je pomaganju ljudima da postignu svoje ciljeve u pogledu zdravlja i kondicije.

Komentari

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *